Jouw belangrijke gegevens verdienen een mooie opmaak

Heb jij je brochure al mooi opgemaakt?

Weken of misschien wel maanden heb je gewerkt aan het vergaren van informatie over een bepaald onderwerp. Je deed onderzoek, vergaarde alle benodigde informatie over een bepaald project, of zocht alle belangrijke gegevens bij elkaar over je bedrijf voor een jaarverslag. En nu? Nu moet je brochure of jaarverslag er natuurlijk wel aantrekkelijk uitzien om gelezen te worden.

Alles staat in Word, je tekst en je afbeeldingen/tabellen, maar eigenlijk weet je dat het niet professioneel overkomt. Je document bestaat nu uit zwarte letters op een A4-tje, maar straalt niet jouw bedrijf uit. Je hebt een mooie huisstijl en die wil je eigenlijk doorwerken in deze brochure of jouw jaarverslag. Maar waar haal je de tijd vandaan om hier even voor te gaan zitten?

Geef de vormgeving van jouw teksten uit handen aan mij en ik maak op basis van jouw huisstijl een passende lay-out voor jouw brochure. Al jouw teksten, grafieken en tabellen worden in dezelfde stijl gegoten om er één geheel van te maken.

Na dit ontwerpproces weet je zeker dat de door jouw zorgvuldig samengestelde teksten zijn opgemaakt in een professionele lay-out en kun je dit met een gerust hart versturen of op internet zetten.

Ben jij ook altijd te veel tijd kwijt met het vormgeven van jouw brochure? Neem contact op en dan ga ik graag aan de slag voor je!