Wat doet Studio 94.81?

design - organisatie

 

BOUWEN AAN EEN MOOI ONTWERP

Design

De afgelopen jaren heb ik al vele ontwerpen mogen maken voor diverse opdrachtgevers. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan standaard promotiemateriaal, zoals flyers, folders en posters. Of drukwerk ten behoeve van een huisstijl: logo, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en meer. Daarnaast ontwerp ik ook diverse brochures, jaarverslagen, websites en op maat gemaakte uitingen. Wilt u bijvoorbeeld een magazine voor uw werknemers? Ook het vormgeven van een intern personeelsblad kan ik voor u verzorgen.

Ook uw digitale communicatie-uitingen kan ik voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan de lay-out van uw social media kanalen, of een digitale uitnodiging.

Freelancer

Daarnaast heeft Studio 94.81 ook ervaring om (tijdelijk) een marketing- communicatieafdeling te ondersteunen tijdens een project. Het is mogelijk om mij (tijdelijk) in te huren als freelancer. Meer informatie hierover kunt u vinden op deze pagina.

Events

Graag ondersteun ik bij de organisatie van uw event of beurs. Dat kan bijvoorbeeld de lancering zijn van een nieuw product of het in de markt zetten van een nieuwe naam van uw bedrijf. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier of bel naar: 06-53811923.

 

 

neem contact op