Wie is Marije?

aanpakker

AANGENAAM!

Mijn naam is Marije de Koning en ik ben de persoon achter Studio 94.81. Al jaren ben ik bezig met het creëren van mooie documenten. Waar klasgenoten het vroeger niet belangrijk achtten om een werkstuk/presentatie mooi en netjes op te maken, was ik degene die zich uren kon vermaken met het vinden van juiste afbeeldingen, de juiste lettertypes en de positionering hiervan. Want ik vond dat je, natuurlijk, niet je werkstuk kon inleveren in de standaard sjablonen. Het moest anders, origineel en uniek zijn. Er moest duidelijk zichtbaar zijn dat er tijd en energie aan was besteed.

Na het afronden van mijn hbo opleiding communicatie was ik er klaar voor om te starten als communicatieadviseur, maar ik miste het creatieve- en uitvoerende deel. Een mooi, tastbaar en zichtbaar product afleveren geeft mij namelijk het meeste energie. Toen besloot ik om voor mijzelf te starten. Een eigen ontwerpbureau waar ik diverse bedrijven voorzie van creatieve- en originele communicatiemiddelen.

En wat ben ik blij met die keuze! Al ruim 6 jaar ben ik bezig met bouwen aan Studio 94.81 en steeds meer bedrijven weten mij te vinden.

Ik hoop dat ik uw bedrijf een keer mag voorzien van een creatief ontwerp. Neem gerust een keer vrijblijvend contact met mij op.

Wie weet tot ziens en een fijne dag vandaag!

Voltooide projecten