Logo & huisstijl laten maken

Logo en huisstijl laten maken

Je gaat net starten met je bedrijf, je hebt bijna alles op orde. Je werkbus staat klaar, je kantoor is ingericht, je bedrijfsnaam is definitief en nu wil je professioneel naar buiten gaan treden. Je wilt klanten gaan aantrekken. Om dit te doen heb je ook een logo en een huisstijl nodig. Maar nu nog iemand die dit voor je gaat maken. Zoek niet verder!

Een huisstijl kan iets beladen zijn, je wilt er een lange tijd mee gaan doen, dus het moet netjes zijn. Als je dit niet hebt, dan word je niet als een professioneel bedrijf gezien. Je geeft je potentiële nieuwe klant een afgescheurd papiertje mee met jouw telefoonnummer en e-mailadres. Je kunt eigenlijk zien dat er aan de huisstijl van jouw bedrijf geen aandacht is besteed.

Dit kan anders! Presenteer je bedrijf professioneel en laat zien wie je bent door een doeltreffende huisstijl en een duidelijk logo. Een huisstijl waarmee gelijk duidelijk is wat voor bedrijf jij hebt, waar je voor staat en een huisstijl die de interesse wekt om jóu te bellen. In ons kennismakingsgesprek vertel jij me alles over jouw bedrijf en met die gegevens ga ik aan de slag om voor jou een doeltreffend logo en huisstijl te ontwikkelen.

Na afloop van dit ontwerptraject ben jij voorzien van een logo en huisstijl die werkt en waarmee je direct aan de slag kunt. Je kunt zonder problemen ‘in-the-picture’ komen bij je potentiële klanten.

Zin in? Neem vrijblijvend contact op!