Is jouw bedrijf zichtbaar op social media?

Is jouw bedrijf zichtbaar op social media?

Eén van de grootste uitdagingen is om je social media accounts te onderhouden nadat je ze keurig geactiveerd hebt. Je hebt je social media-pagina’s zorgvuldig uitgekozen en misschien zelfs al ingericht. Maar dan ga je weer over naar je dagelijkse werkzaamheden en ‘vergeet’ je berichten te posten.

Op deze manier ben je aanwezig op social media, maar niet zichtbaar. En het doel van social media-pagina’s voor jouw bedrijf is zichtbaarheid. Je kunt er supergoed laten zien wat je doet, wat je kan en dat je een heel leuk bedrijf hebt. Maar nu ziet niemand jouw bedrijf in zijn/haar timeline verschijnen, en misschien wel de berichten van je concurrent.

Je kunt je social media-berichten ook uitbesteden. Ik kom graag bij je langs om te horen wat jij graag wil vertellen online. Op basis daarvan maak ik een opzet voor een social media maandkalender. Op de afgesproken dagen en tijden plaats ik voor jullie bedrijf de berichten en hebben jullie er geen omkijken meer naar.

Zo kun jij je druk maken om het binnenhalen van nieuwe projecten/klanten en aan het werken in en aan je bedrijf. En zo gaan de berichten op jouw social mediaplatforms onverhinderd door.

Lijkt je dit wat? Ga naar het contactformulier en vul je gegevens in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om jouw wensen te bespreken.