Over Studio 94.81

Aangenaam!

Als grafisch vormgever is het mijn missie om bedrijven te helpen aan een herkenbare huisstijl die makkelijk toe te passen is, waardoor de huisstijl consistent is, zodat je bedrijf professioneel voor de dag komt.

Al jaren ben ik bezig met het creëren van mooie documenten. Niet alleen sinds de start van mijn bedrijf, maar ook vroeger al. Ik kon mij uren vermaken bij het ontwerpen van mijn werkstukken op school. Ik was op zoek naar de juiste afbeeldingen, juiste lettertypen en natuurlijk de plaatsing hiervan. Want ik vond dat ik niet mijn werkstuk kon inleveren in de standaard sjablonen. Het moest anders zijn, uniek. Er moest duidelijk zichtbaar zijn dat er tijd en energie aan was besteed.

En dat gun ik ieder bedrijf, dat hun presentatie anders is, uniek. Daarom gun ik ieder bedrijf een professionele uitstraling. En dan niet alleen een logo laten ontwikkelen en dan zelf verder ermee werken. Maar dat het compleet is uitgedacht, van een logo naar een huisstijl, die goed door te werken is in bijvoorbeeld een brochure of promotiemateriaal.

Ik werk alleen, maar zo praat je wel direct met de vormgever, waardoor de communicatie laagdrempelig is. Door mijn resultaatgerichtheid, flexibiliteit en mijn proactieve houding maak ik me graag sterk voor het creëren van passende en doeltreffende ontwerpen voor jouw drukwerk of social media.

Studio 94.81 bestaat ruim 10 jaar en groeit uit tot een bedrijf die vele tevreden opdrachtgevers mag helpen aan diverse ontwerpen, hetzij voor hun huisstijl of ter promotie van hun bedrijf. Wil je weten hoe mijn opdrachtgevers de samenwerking ervaren? Lees dan hieronder verder.

Samen eens sparren over de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op!

Neem contact op

 


 

Wim Kok - Middelwateringbouw, Rotterdam

Studio 94.81 verzorgt vanaf onze verhuizing het opmaken en uitbrengen van ons personeelsblad de Inform@il, ook verzorgen ze voor ons voor een groot gedeelte onze bijdrages op de verschillende social media platforms. Wij ervaren de samenwerking als erg plezierig en hebben hiermee een mooie stap gemaakt in zichtbaarheid en professionaliteit. De contacten zijn laagdrempelig zonder de scherpte te verliezen, kortom een fijne partij waarmee het goed samenwerken is!

Corine de Reus - Verus, Woerden

Als je Marije voor een vormgevingsopdracht benadert, weet je zeker dat zij er enthousiast mee aan de slag gaat. Ze is flexibel, denkt mee en handelt snel wanneer nodig en mogelijk. Je krijgt nooit te horen “Nee, dat lukt niet”. Ik werk al een aantal jaren op een heel prettige manier met haar samen op het gebied van vormgeving en eventorganisatie.

Alie Meyvogel - Reliëf, Woerden

Door haar organisatiesensitiviteit en goed luisteren zijn opdrachten Marije snel helder, zowel inhoudelijk als qua vorm. Ze denkt mee, werkt zelfstandig, nauwkeurig en snel en daarbij is ze altijd opgewekt! Kortom een feestje om mee samen te werken!

Helen Vos - GCBO, Den Haag

Studio 94.81 doet al een aantal jaar de vormgeving voor de jaarverslagen van de landelijke Klachtencommissie in het Bijzonder Onderwijs en de Stichting Geschillencommissie Bijzonder Onderwijs. Deze jaarverslagen bieden inzicht in de ingediende klachten van de 3621 bij GCBO aangesloten scholen en de werkzaamheden van het stichtingsbestuur en worden digitaal verspreid. De samenwerking met Marije is bijzonder prettig, zij werkt snel en betrouwbaar en heeft waar nodig goede input. Wij zijn altijd erg blij met het eindresultaat!

Karin Kastelein - P. Kastelein B.V., Zegveld

Wij ervaren de samenwerking met Studio 94.81 als prettig. Er zijn verschillende diensten die wij afnemen. Wanneer er bijvoorbeeld een flyer voor ons wordt gemaakt, wordt er vakkundig werk geleverd en is er sprake van prettige communicatie.