Het promoten van jouw bedrijf

Wil je jouw bedrijf meer zichtbaarheid geven?

Je bedrijf staat als een huis. Je hebt leuke opdrachtgevers die je mooie werken geven. Maar eigenlijk kriebelt het… ‘Ik wil meer van die leuke klanten, ik heb ruimte voor meer.’ Je wilt meer mensen van dienst zijn met jouw dienstverlening of je mooie- en/of handige product. Eigenlijk weet je dat je iets aan promotie zou moeten gaan doen. Maar waar vind je iemand die jouw productflyer gaat maken? Ik kan dit voor je verzorgen.

Bij het promoten van je dienst kan je een hoop heen-en-weer twijfelen. Moet ik voor een huis-aan-huis folder gaan of juist voor een actieve direct-mail campagne? Komt mijn flyer wel op de goede plek terecht? Genoeg vragen om over na te denken. Maar juist door te blijven twijfelen is jouw bedrijf niet zichtbaar. Leren mogelijk nieuwe klanten je niet kennen en loop jij werk mis.

Tijd om nĂș stappen te zetten. Laat je bedrijf zien, laat zien dat je er bent en de moeite waard bent. Want door zichtbaar te zijn op de deurmat, of zichtbaar te zijn bij huidige klanten laat je zien dat je ertoe doet. Jij bent goed in wat je doet, dus dat mag je van de daken schreeuwen. Heb jij dat fantastische product te koop waar iedere consument blij van wordt? Laat dit zien door middel van een uitdagende huis-aan-huis folder.

Ik ga met je in gesprek om te bespreken wat precies je doel is van jouw gewenste promotie. Dan adviseer ik jou wat het meest passende is om jouw doel te gaan bereiken. Uiteindelijk, na dit proces, heb jij een panklaar advies. En dat gaan we uitwerken in een ontwerp voor je bedrijfsfolder, of al het drukwerk voor jouw reclamecampagne. Datgene wat voor jou werkt. Je gaat je bedrijf, je product of dienst laten zien aan de buitenwereld.

Overtuigd dat er iets moet gebeuren? Bel mij voor een vrijblijvend gesprek. Ik denk graag met je mee.