Dit zeggen enthousiaste klanten over Studio 94.81

Ben je benieuwd hoe anderen de samenwerking met mij ervaren? Lees hieronder een aantal referenties.

 


 

 

Studio 94.81 doet al een aantal jaar de vormgeving voor de jaarverslagen van de landelijke Klachtencommissie in het Bijzonder Onderwijs en de Stichting Geschillencommissie Bijzonder Onderwijs. Deze jaarverslagen bieden inzicht in de ingediende klachten van de 3621 bij GCBO aangesloten scholen en de werkzaamheden van het stichtingsbestuur en worden digitaal verspreid. De samenwerking met Marije is bijzonder prettig, zij werkt snel en betrouwbaar en heeft waar nodig goede input. Wij zijn altijd erg blij met het eindresultaat!
Helen Vos – GCBO, Den Haag

 


 

Kastelein B.V. ervaart de samenwerking met Studio 94.81 als prettig. Er zijn verschillende diensten die wij afnemen. Wanneer er bijvoorbeeld een flyer voor ons wordt gemaakt, wordt er vakkundig werk geleverd en is er sprake van prettige communicatie.
Karin Kastelein, P. Kastelein B.V., Zegveld

 


 

Studio 94.81 verzorgt vanaf onze verhuizing voor het opmaken en uitbrengen van ons personeelsblad de Inform@il, ook verzorgen ze voor een groot gedeelte onze bijdrages op de verschillende social media platforms. Wij ervaren de samenwerking als erg plezierig en hebben hiermee een mooie stap gemaakt in zichtbaarheid en professionaliteit. De contacten zijn laagdrempelig zonder de scherpte te verliezen, kortom een fijne partij waarmee het goed samenwerken is!
Wim Kok, Middelwateringbouw, Rotterdam

 


 

Als je Marije voor een vormgevingsopdracht benadert, weet je zeker dat zij er enthousiast mee aan de slag gaat. Ze is flexibel, denkt mee en handelt snel wanneer nodig en mogelijk. Je krijgt nooit te horen “Nee, dat lukt niet”. Ik werk al een aantal jaren op een heel prettige manier met haar samen op het gebied van vormgeving en eventorganisatie.
Corine de Reus, Verus, Woerden

 


 

Door haar organisatiesensitiviteit en goed luisteren zijn opdrachten Marije snel helder, zowel inhoudelijk als qua vorm. Ze denkt mee, werkt zelfstandig, nauwkeurig en snel en daarbij is ze altijd opgewekt! Kortom een feestje om mee samen te werken!
Alie Meyvogel, Reliëf, Woerden